Curs Aprendre per ensenyar: curs teòric-pràctic de formació de monitors/es en Prehistòria

curs posterS’obre el període d’inscripció al curs  Aprendre  per ensenyar: curs teòric-pràctic de formació de monitors/es en Prehistòria que es realitzarà els dies 5-6 de setembre al Centre Espai Orígens de Camarasa

L’Associació Recerca i Difusió del Patrimoni Històric (ARDPH) organitza , conjuntament amb el Centre d’Estudis del Patrimoni Arqueològic de la Universitat Autònoma de Barcelona (CEPArq-UAB), el curs Aprendre per ensenyar: curs teòric-pràctic de formació de monitors/es en Prehistòria  que es realitzarà al Centre Espai Orígens de Camarasa els dies 5 i 6 de setembre. Aquest curs s’emmarca  dins dels projecte europeu Poctefa Patrim+ .

En aquest curs s’oferiran diferents  recursos i eines per treballar la prehistòria en diferents etapes educatives a partir d’exemples pràctics com les visites educatives a jaciments paleolítics, el cas de la Roca dels Bous o l’ús de la gamificació com a eina de divulgació.

El curs està adreçat a qualsevol persona interessada en la formació en prehistòria i la seva valorització i socialització mitjançant tallers i experiències didàctiques en entorns escolars. Aquest curs és gratuït però requereix inscripció prèvia abans de l’1 de setembre. Un cop realitzat el curs , s’ofereix la possibilitat als participants  de formar part d’una borsa de monitors/es.

El programa del curs així està disponible clicant aquí, la butlleta d’inscripció està disponible clicant aquí

Per més informació ardphistoric@gmail.com o al telèfon 973420427-ext 2