Jornada “Entre la luz y la sombra. Jornada de puesta en valor del Arte Rupestre Patrimonio Mundial del Prepirineo Oriental”

1portada dipticoS’obre el plaç d’inscripció per a la jornada “Entre la luz y la sombra.Jornada de puesta en valor del Arte Rupestre Patrimonio Mundial del Prepirineo Oriental” que es celebrarà els propers 22 i 23 de març al Centre Espai Orígens de Camarasa.

Aquesta jornada  l’organitzada l’Ajuntament de Camarasa i compta amb la coordinació científica del Centre d’Estudis del Patrimoni Arqueològic de la Prehistòria de la Universitat Autònoma de Barcelona i l’Associació Recerca i Difusió del Patrimoni Històric i compta amb el suport del Ministeri de Cultura del Govern d’Espanya.

En aquesta jornada es pretén fomentar sinergies i intercanvis entre diferents especialistes impulsant el coneixement i la difusió d’aquest tipus de conjunts patrimonials des d’una perspectiva transversal.

A continuació és pot consultar el programa de la jornada:

pag1

Inscripcions:

Per realitzar la inscripció és pot fer des de el següent formulari, aquesta restarà oberta fins el dia 12 de març, o bé escanejant el Codi QR.

https://forms.gle/LSyY4pt8zQYBZJSK9

Inscripción Jornada Arte Rupestre