Maletes didàctiques

 La Prehistòria a classe!

Voleu treballar la Prehistòria a l’escola? Busqueu activitats per a preparar la vostra visita a Espai Orígens? Us agradaria tocar la Prehistòria amb les vostres mans? Ara, ho fem possible!

Les nostres maletes didàctiques estan pensades com a complement per a les escoles que fan activitats a Espai Orígens (en aquest cas el préstec és gratuït), però també oferim la possibilitat de llogar-les a altres centres escolars que hi estiguin interessats.

Actualment oferim dos formats de maleta: una per a Educació Infantil i Cicle Inicial i una altra per als cicles Mitjà i Superior. Les maletes són dobles i inclouen diversos materials per a manipular i treballar a l’aula: eines tallades en sílex, objectes en os i banya, reproduccions ceràmiques… En el cas dels més petits, també s’afegeixen altres elements per a facilitar el seu apropament a la Prehistòria com per exemple peluixos o contes. En ambdós casos, les diferents rèpliques i objectes van acompanyats d’una guia didàctica i material de suport per al professorat.

Cada maleta té un cost de 45 euros per una cessió d’una setmana o bé 75 euros per dues setmanes. El material es pot recollir a Espai Orígens, on el nostre personal us atendrà i us donarà idees i consells per al seu ús, o bé us el podem enviar directament a la vostra escola (despeses d’enviament a càrrec del centre).

Aquest curs, viviu la Prehistòria a classe!