Espai Orígens

SONY DSCEspai Orígens és un centre dedicat a la divulgació del patrimoni natural i cultural de la zona del Montsec. Està gestionat per l’Associació de Recerca i Difusió del Patrimoni Històric, una entitat sense ànim de lucre estretament vinculada amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Estem especialitzats en el període prehistòric des de les vessants lúdica i turística però també investigadora. D’aquesta manera pretenem relacionar el coneixement que es desprén del treball de recerca dels arqueòlegs del Centre d’Estudis del Patrimoni Arqueològic de la Prehistòria de la UAB amb les activitats de caire experiencial que duem a terme per a tot tipus de públic.

Defensem un tipus de turisme sostenible i respectuós amb el medi i per aquest motiu, promovem i fem difusió de les rutes naturals que es poden fer a peu o en bicicleta per l’entorn del nostre centre, al peu de la serra del Mont-roig i molt a prop de l’Aiguabarreig Segre-Noguera Pallaresa.

La nostra vocació de servei públic fa que també organitzem cicles d’activitats gratuïtes encarades a la població local, a les que posem les nostres instal·lacions a la seva disposició.

Visita virtual al Centre Espai Orígens:

http://larocadelsbous.uab.cat/rutavirtual/espaiorigens/

 

logo associacio banner bo

logo roca bous banner bologo cepap banner bologo_ajuntament