Prehistoria’t!

Endinsar-se en la prehistòria és tant fàcil com visitar les instal·lacions del Parc Arqueològic* amb l’objectiu de veure i experimentar com era la vida quotidiana a la prehistòria mitjançant un recorregut amb el qual podran fer diferents “tastets”. Des  d’entrar dins les rèpliques de cabanes i fabricar estris prehistòrics, comprovar l’habilitat dels participants amb l’activitat de caça simulada (tir amb arc i propulsor) i apropar-se al món simbòlic de la prehistòria elaborant ornaments i collars.Realitzarem tres activitats a escollir entre (1) talla de pedra, (2) fer foc, (3) pintures rupestres, (4) penjolls i (5) caça prehistòrica.

Tarifes

Entrada adults 8 € menors de 12 anys 6,5 €

DURADA aproximada: 1 hora i 30 min

Reserva prèvia a espaiorigens@gmail.com o truqueu al 973420427-ext 2

* Els caps de setmana i festius aquesta activitat es realitza al Parc Arqueològic. Durant el període lectiu la seva ubicació pot variar al Centre Espai Orígens.

 

super3

 

 

 

 

 

“Els subscriptors a la revista Cavall Fort que presentin el carnet rebran un obsequi d’una rèplica prehistòrica feta amb materials reciclats amb aquesta visita/activitat”.Logo Edicions Cavall Fort_Taca